زینب موحد ویکی پدیا, زینب موحد کیست,فیلم زینب موحد ,ارتباط با زینب موحد, زینب موحد,کانال تلگرام زینب موحد,آخرین خبر زینب موحد, زینب موحد قبل عمل زیبایی,خانه / ثروت زینب موحد, زینب موحد کجاست؟,سایت رسمی زینب موحد, زینب موحد ازدواج,دختر زینب موحد ,عکس زینب موحد,شماره تلفن زینب موحد,کلیپ زینب موحد, زینب موحد و همسرش, زینب موحد متولد,عکس همسر زینب موحد,پسر زینب موحد ,بیوگرافی زینب موحد, زینب موحد بدون آرایش,همسر زینب موحد,زندگی نامه زینب موحد,اینستاگرام Instagram زینب موحد , زینب موحد کیست؟,
مختصر زندگی نامه قاریه زینب موحد
زینب موحد بنت مولوی عبدالبصیر از درواز ولایت بد خشان موصوفه در سال ۱۳۶۴ در یک خانوادهی عالم و مجاهد و مبارز چشم به جهان گشود٬ پدرش از درواز ولایت بدخشان و مادرش نیز از ولایت کابل میباشد موصوفه متاهل بوده ثمره ازدواجش دوفرزند بنام های خالد و یوسف می باشد.
همزمان با دروس مکتب وی توانست در مدت کمتر از یکسال کل قرآنکریم را در مدرسهی ابو حنیفه حفظ نماید٬ در سال ۱۳۸۵ در رشتهی ادبیات زبان عربی – دانشکدهی ادبیات٬ دانشگاه کابل به تحصیل پرداخت
در سال ۱۳۸۹- ترجمهی رسالهای تحت عنوان( هدیة العروسین الیالسعادة الحیاة الزوجیة- از محمود عباس) را آغاز نمود٬ متعاقبا در رمضان همان سال سریال عربی بنام ( رمضان حول العالم) را برای تلویزیون نور ترجمه نمود که مورد استقبال گرم علاقه مندان قرار گرفت.
در سال۲۰۱۱- در مسابقهی – هیئة العالمیة لتحفیظ القرآن الکریم- که در کابل از سوی معینیت تعلیمات اسلامی با همکاری رابطة العالم الإسلامی- در کابل برگزار شده بود٬ در بخش غرائب الحفاظ مقام اول را کسب نمود.
متعاقبا در همان سال در امتحان رقابتی وزارت معارف کامیاب و در دارالعلوم دخترانهی بی بی عایشه صدیقه مشغول خدمت به فرزندان وطن شد.
در رمضان سال ۱۳۹۳ برای اولین بار به حیث داور زن درمسابقات ترتیل قرآن کریم در تلویزیون طلوع سهیم شد٬ بعد از آن در سال ۱۳۹۴ به دانشگاه سلام به حیث استاد متعهد به انجام مسئولیت تدریس شد٬ و همزمان در سمیناری که وزارت حج و اوقاف با همکاری مرکز تدریب الائمه و سفارت امارات برگزار شده بود٬ در بخش آموزش زنان در مضمونی تحت عنوان نقش قرآن در زندگی زن مسلمان٬ برای خواهران مصروف تدریس شد.
در همین سیمینار مجموعهی چهارده مقاله در رابطه با حقوق زن در اسلام را که از سوی استادان عرب به زبان عربی تدریس میشد- با نام عربی( الفکر البناء للمحاضرات النساء) – و نام فارسی( فکر سازنده در دروس زنان) را به زبان فارسی برای خواهران خود که در حلقات مختلف ماهانه مشغول به آموزش بودند شد٬ به زبان فارسی ترجمه نمود.
بعد از آن کتابی بنام ( المرآة فی القرآن) با نام فارسی ( زن از دیدگاه قرآن) از نوشتههای شیخ شعراوی
را برای استفادهی بیشتر خواهران وفهم بیشتر ایشان از جایگاه واقعیشان در قرآن ترجمه نموده که به همت انتشارات اقراء به زیور چاپ نیز آراسته و در خدمت خوانندگان قرار گرفت.
در سال ۱۳۹۴ همزمان با تدریس مصروف تحصیل در بخش ماستری تفسیر و حدیث در دانشگاه سلام شد٬ هم زمان به همکاری نصف ترجمهی کتاب عربی اسود الشرق با نام عربی ( شیران خاور) با آقای عبدالاحد هادف ٬ اقدام به همکاری نمود.
البته قابل به ذکر است که موصوفه همکاری قلمی با روزنامههای گوناگون پایتخت را به طور مستمر ادامه داده که٬
همین اکنون نیز در کنار تدریس در مدارس و دانشگاه های خصوصی مصروف نوشتن رساله ماستری خود در مورد نقش زن در زندگی در پرتو قرآنکریم میباشد.
https://www.facebook.com/