, بیوگرافی صدف خادم
, صدف خادم قد
, صدف خادم اینستاگرام
, مبارزه صدف خادم
, همسر صدف خادم
, صدف خادم instagram
, صدف طاهریان
,
بيوگرافی صدف خادم
بيوگرافی صدف خادم + عکس های شخصی صدف خادم بوکسور
سلام خدمت مخاطبين پرتال تفریحی نازپلاس در اين پست براي شما بيوگرافی اکرم محمدی امينی را قرار داده ایم
اگر از اين پست لذت برديد و خوشتون امده در صفحات اجتماعي خود به اشتراک بگذاريد تا ديگران هم استفاده کنند.
و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد.
بیوگرافی صدف خادم
صدف خادم به عنوان اولین بوکسور زن ایرانی از وی یاد می شود . خانم خادم ابتدا حرفه ورزشی خود را از بدنسازی و بادی بیلدینگ شروع کرد و با علاقه مندی به بوکس وارد این حرفه خطرناک شد . لازم به ذکر است خانم بهاره سلیمی یکی از بوکسورهای مطرح ایرانی می باشند اما چه کسی اولین بوکسور زن ایرانی می باشد معلوم نیست !
صدف خادم متولد ۳ بهمن ۷۳ میباشد در حال حاضر ۲۲ سال سن دارد . ۱۷۳ سانت قد و ۷۰ کیلو وزن دارد . در مسابقات بوکس به عنوان چپ گارد شناخته می شود . از رکوردهای تمرینی وی میتوان به اسکات : ۱۲۰ پرس پا : ۱۵۰ و پرس سینه : ۷۰ اشاره کرد .عکس صدف خادم تنها بوکسور زن ایرانی به همراه بیوگرافی صدف خادم بدنساز زن ایرانی که در ادامه به ویژگی های خانم صدف خادم بیشتر آشنا خواهید شد.صدف خادم سابقه کاهش وزن تا ۴۰ کیلوگرم را در کارنامه خود دارد
۱۳۷۳/۱۱/۳
قد:۱۷۳
وزن :۷۰
بوکس، بدنسازی
اولین بانوی بوکسور ایرانی
چپ گارد
مربی بدنسازی
سابقه کاهش ۴۰ کیلوگرم وزن
رکوردای تمرینی ایشون :
اسکات :۱۲۰
پرس پا :۱۵۰
پرس سینه :۷۰
بيوگرافی صدف خادم + عکس های شخصی صدف خادم بوکسور
صدف بوکسور افغان در حالیکه با تلاش فراوان موفق شدهبود به المپیک لندن راه پیدا کند توسط کمیته بینالمللی بوکس از مسابقات کنار گذاشتهشد. صدف راه طولانیای را پیموده بود تا به عنوان یک ورزشکار حرفهای در مسابقات جهانی حاضر شود. هیچ کس انتظار نداشت صدف رحیمی بوکسور زن افغانستان که برای شرکت در مسابقات المپبک لندن انتخاب شدهبود، روی رینگ بوکس نتایج خارقالعادهای کسب کند.
اما همین نکته که او از سوی افغانستان در این مسابقات شرکت میکرد به اندازه کافی فوقالعاده است.او برای رسیدن به مرحله انتخابی المپیک باید با مشکلات اجتماعی، محکومیتهای مذهبی و حتی مخالفت برخی مربیان خودش هم مبارزه میکرد، که معتقد بودند بوکس زنان حداکثر به عنوان یک تفریح قابل قبول است.راه رسیدن این ورزشکار افغان به المپیک لندن چیزی جز مرحلهای دیگر از سفر طولانی زنان افغانستان نبود که تا چند سال پیش حتی برای بیرون آمدن از خانههایشان هم با مشکل مواجه میشدند، چه برسد به تحصیلات و کار و ورزش کردن.با این حال او ممکن است از موانعی که هموطنان خودش برای شرکت در مسابقات تراشیدهبودند عبور کردهباشد و آنها را شکست دهد، اما نهایتا نتوانست بر انجمن جهانی بوکس (AIBA) غلبه کند که ده روز پیش تصمیم گرفت او را از حق شرکت در مسابقات محروم کند.