مسلم راستگو قبل عمل زیبایی,دختر مسلم راستگو ,خانه / ثروت مسلم راستگو,عکس همسر مسلم راستگو, مسلم راستگو و همسرش,عکس مسلم راستگو, مسلم راستگو بدون آرایش,کلیپ مسلم راستگو,اینستاگرام Instagram مسلم راستگو ,فیلم مسلم راستگو ,بیوگرافی مسلم راستگو, مسلم راستگو کیست؟, مسلم راستگو ازدواج,زندگی نامه مسلم راستگو,شماره تلفن مسلم راستگو, مسلم راستگو متولد,سایت رسمی مسلم راستگو,کانال تلگرام مسلم راستگو, مسلم راستگو کیست, مسلم راستگو ویکی پدیا,پسر مسلم راستگو ,ارتباط با مسلم راستگو, مسلم راستگو کجاست؟, مسلم راستگو,آخرین خبر مسلم راستگو,همسر مسلم راستگو,
شاید اگر هر كدام از ما میدانستیم كه با كارهای خوب و به ظاهر ساده چه تأثیری در جامعه به جا خواهیم گذاشت گوی سبقت را از یكدیگر میربودیم و اجازه نمیدادیم كسی از ما جلو بیفتد. در واقع هر كار خوب در وهله نخست بر روح و روان خود ما اثر میگذارد و بعد جامعه. حس شادی و نشاط درونی از انجام كار خوب هر چقدر ساده و كوچك باشد چنان لذتبخش است كه باعث تداوم این نوع كارها میشود. برای آشنایی با كارهای خوب و ساده نیازی نیست كه راه دوری برویم. فقط كافی است هنگام عبور از كوچه و بازارهای منطقه با دقت به اطراف نگاه كنیم. انجام یك كار خوب ساده به همین سادگی است. چند نمای متفاوت از افرادی تهیه كردهایم كه نسبت به مردم احساس وظیفه میكنند و به قدر بضاعتشان در راه رضایتمندی آنها قدم برمیدارند.
بخشی از هنر و مهارتمان را صرف محله كنیم
مدتی است كه مسجد «حضرت زهرا(س)» در خیابان فرهنگ، كوچه اسلامی به كانون رشد و تعالی كودكان محله تبدیل شده و آنها در زمان اقامه نمازجماعت حضور پرشوری دارند. این موقعیت ویژه حاصل تلاش صادقانه و دلسوزانه جوانان محله است كه برای كودكان و نوجوانان محله كلاس رفع اشكال درسی راهاندازی كردهاند و در طول روز چند ساعت كلاس تدریس رایگان برای آنها دایر میكنند. «مهدی الیكا» دبیر آموزش و پرورش جزو این افراد خیرخواه است كه همراه با دوستانش «اسماعیل بابازاده» و «علی جان پرنیان» برای راهاندازی این كلاسها تلاش كرده است. او میگوید كه تابستان امسال بیش از 100 نوجوان هممحلهای در رشتههای مختلفی مثل تكواندو، فوتبال، دو و میدانی، شنا و... تحت آموزش رایگان قرار گرفتهاند. الیكا معتقد است: «هر فردی باید هنر و مهارتش را صرف امور محلهاش كند. اگر اینطور شود در هیچ محلهای با مشكلاتی مثل افت تحصیلی دانشآموزان و... مواجه نخواهیم بود.» دبیر نیكوكار هممحلهای از آثار و بركات راهاندازی كلاسها و اجرای برنامههای گوناگون در كانون امام خمینی(ره) مسجد حضرتالزهرا(س) میگوید: «هنگام اقامه نمازجماعت در مسجد تعداد زیادی از نمازگزاران، نوجوانان محله هستند كه به واسطه حضورشان در این كلاسها در مراسم اقامه نمازجماعت شركت میكنند.»
چند دقیقه حال و هوای خوب
در خیابان 15 خرداد به سمت بازار بزرگ یك ورودی به سمت راست باز میشود كه در آنجا اغذیهفروشیهای زیادی وجود دارد. البته این راسته از بازار با جاهای دیگر تفاوت دارد. طوری كه اگر حتی هنگام ظهر در این راسته قدم بزنید متوجه خنكای هوا در اطرافتان میشوید. البته این احساس بیدلیل نیست. چون یكی از كاسبان خیرخواه و مردمدار راسته اغذیهفروشیها با نصب سیستم مهپاش (خنككننده) در مسیر تردد رهگذران و افرادی كه در صف ایستادهاند به نوعی به مردم خدمت میكند. «مسلم راستگو» از كاسبان قدیمی بازار به هزینه خودش این سیستم خنككننده هوا را بالای سر شهروندان نصب كرده تا مبادا رهگذران هنگام ایستادن در نوبت زیر نور مستقیم آفتاب اذیت شوند. با اینكه جوان است اما همه او را حاج مسلم راستگو صدا میزنند. اهالی میگویند كه از 5 ماه قبل این سیستم خنككننده بالای سر رهگذران نصب شده و مردم ابراز رضایت میكنند. به هر حال نصب چنین امكاناتی هزینهبر است و هركس بخواهد چنینكاری انجام دهد باید پول زیادی برای نصب و نگهداری آن را بپردازد اما حاج مسلم نگران این چیزها نیست: «خدا شاهد كارهای ماست و به همین دلیل لازم نیست نگران شوم. اگر در گرمای طاقتفرسای تابستان بتوانم فقط چند دقیقه حال و هوای خوب برای اهالی ایجاد كنم برای من كافی است؛ چه خریدار باشند چه رهگذر.»
هیچ وقت ضرر نكردم
در محدوده میدان قیام یك بازار میوه وترهبار هست كه با شكل متفاوتی از آنچه ما در دیگر بازارهایترهبار دیدهایم اداره میشود. دورتادور مغازه تابلوهایی دیده میشود كه روی آن نوشته شده: «سوا كردنی و جدا كردنی» اینجا شهروندان میوهها را گلچین میكنند و داخل كیسه میگذارند. «سیدجلال اسماعیلی» كاسب خوش اخلاق بازار میوه وترهبار در حالی كه لبخند میزند كار مشتریانش را راه میاندازد: «به یاد ندارم كه از این كار ضرر كرده باشم. وقتی مشتریانم با رضایت، خرید و پول را پرداخت میكنند بركت كار بیشتر میشود.» آقا سید بسیار مردمدار است و هنگام فروش میوه با افراد نیازمند كنار میآید. گاهی وقتها كه افراد سالمند نمیتوانند كیسه میوه را تا كنار خودروشان ببرند او به كمك آنها میرود. اخلاق ومنش این كاسب باعث شده است هر روز كه میگذرد دوستان جدیدی پیدا كند. كاسب هممحلهای صبح زود حتی زمانی كه هنوز شهروندان در خواب هستند راهی میدان میوه و ترهبار مركزی میشود تا بتواند میوه تازه تهیه كند و به محل كسب و كارش بیاورد. او به لبخندی كه در چهره مشتریانش مینشیند دلگرم است و به كرم و لطف پروردگار.
یادی از حاج «الیاس» نیكوكار
بعضی وقتها نام و نشان آدمها با كارهای ساده و خوب ماندگار میشود و سالها در ذهن اهالی باقی میماند. مثلاً در محله بازار و كوچهپسكوچههای اطراف تكیه و مسجد «رضا قلیخان» نامش به نیكی یاد میشود. مرحوم حاج «الیاس» 13 سال قبل به رحمت خدا رفته است. اما اهالی هر وقت از كنار تیر چراغبرقهای فرسوده محلهشان عبور میكنند به یاد این مرد خیر و نیكوكار محله میافتند. به گفته اهالی، حاج الیاس در زمان حیاتش چراغها و لامپهای سوخته محله را با هزینه خودش تعمیر و تعویض میكرد و میگفت: «نباید كوچه و خیابان تاریك بماند. آن زمان هر وقت لامپ تیر چراغبرقی خراب میشد یا میسوخت مرحوم حاج الیاس نخستین كسی بود كه سراغش را میگرفت و نونوارش میكرد. او در زمان حیاتش منشأ خیر و بركت برای محله و ساكنان آن بود و پس از مرگش همه از او به نیكی و خوبی یاد میكنند. اكنون نیز اگر به دور و برمان با دقت نگاه كنیم شاید افرادی را بیابیم كه بیمزد و منت و تنها در راه خدا و خدمت به خلق خدا دست به چنین كارهای ساده و خوب میزنند. باید قدر این افراد را بدانیم. چون اینها به ما یادآوری میكنند كه دنیا را فقط برای خودمان نخواهیم و كمی به اطرافمان توجه داشته باشیم. اگر با هم باشیم زندگی شیرین میشود حتی شیرینتر از عسل.
http://mahaleh.hamshahrilinks.org/Print?itemid=228221