منصور (خواننده)
برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشتری نیاز است. |
منصور | |
---|---|
![]() کنسرت لاس وگاس _ سال ۲۰۱۱
|
|
اطلاعات | |
نام اصلی | منصور جعفری ممقانی |
نام مستعار | منصور |
تولد | ۶ مرداد ۱۳۵۰ ۲۸ ژوئیهٔ ۱۹۷۱ (۴۷ سال) تهران،ایران |
ملیت | ایرانی |
سبک(ها) | موسیقی پاپ |
سالهای فعالیت | ۱۹۹۱-اکنون |
ناشرین | شرکت ترانه کلتکس رکوردز ام زی ام رکوردز سنچوری رکوردز آمریکا آونگ موزیک |
نوع صوت | تنور |
وبگاه | http://www.mansourmusic.com |
منصور جعفری ممقانی (زاده ۶ مرداد ۱۳۵۰ در تهران) خواننده، آهنگساز و بازیگر ایرانی است.
محتویات
- ۱ زندگینامه
- ۲ ۱۳۷۰ - شروع کار
- ۳ ۱۳۷۳ - فرفرههای بی باد
- ۴ ۱۳۷۵ - تصویر آخر
- ۵ ۱۳۷۶ - دریچه
- ۶ ۱۳۷۷ - قایق کاغذی
- ۷ ۱۳۷۸ - فقط به خاطر تو
- ۸ ۱۳۸۰ - زندگی
- ۹ ۱۳۸۱ - دیوونه
- ۱۰ ۱۳۸۴ - فراری
- ۱۱ ۱۳۸۵ - قشنگه
- ۱۲ ۱۳۸۷ - جنجالی
- ۱۳ ۱۳۹۲ - نامحدود
- ۱۴ ۱۳۹۶ - رادیکال
- ۱۵ ترانهشناسی
- ۱۶ افت کارهای منصور
- ۱۷ آلبومهای زنده
- ۱۸ دی وی دی / موسیقی فیلم
- ۱۹ فیلم(ها)
- ۲۰ همکاری با هنرمندان
- ۲۱ تجارت
- ۲۲ ازدواج
- ۲۳ پیوند به بیرون
- ۲۴ منابع
زندگینامه
«من بیشتر با مادربزرگم که ساکن میدان ژاله بود زندگی میکردم و تمام خاطرات کودکیم دردوران مدرسه خلاصه میشود که در دبستان مهرجو خیابان نادری تمام مدت با دوستان مشغول شیطنت بودیم.»
منصور تا ۱۳ سالگی در ایران بود و سپس ایران را برای همیشه تا به امروز ترک میکند و به قصد ادامه تحصیل راهی آمریکا میشود. منصور در بازار مبل دلاوران به فروشندگی مشغول بود
او دربارهٔ این سفر چنین میگوید:[نیازمند منبع]
” | من بیشتر با مادربزرگم که ساکن میدان ژاله بود زندگی میکردم و تمام خاطرات کودکیم دردوران مدرسه خلاصه میشود که در دبستان مهرجو خیابان نادری تمام مدت با دوستان مشغول شیطنت بودیم. | “ |
«سال ۱۳۶۴ از ایران به صورت قانونی برای ادامه تحصیل خارج شدم ولی با دلتنگی و ناراحتی بسیار زیاد، به دلیل دور شدن از خانواده و دوستانم، ایران را ترک کردم. بعد از مدتی وارد مدرسهای در لوس آنجلس شدم که توانستم دوستان زیادی که پیدا کنم و دوری از عزیزانم برایم قابل تحمل تر شد.»
منصور پس از اتمام دوران تحصیل در دبیرستان به عنوان همخوان روی صحنه و هم چنین در استودیوهای ضبط موسیقی به کار مشغول شد و کمکم به کار ضبط موسیقی آشنا گردید. بالاخره موسیقیدانی که قبلاً با او سابقهٔ همکاری داشت وی را به منظور تنظیم آهنگها در پروژهٔ شخصی خویش وارد کرد و او را استخدام نمود.
۱۳۷۰ - شروع کار
منصور اولین آلبوم خود را با سرمایهٔ شخصی حاصل از درآمد فروشگاه موبایل متعلق به خود در سال ۱۳۷۰ آغاز کرد. منصور در این رابطه گفته بود:
«من عاشق موسیقی هستم اما در عین حال از هیجان دنیای خرید و فروش هم لذت میبرم.»
اولین آلبوم و اولین پروژه منصور ۳ سال طول کشید زیرا منصور میخواست که برای اولین کارش از بهترین امکانات ضبط صدا و موسیقی استفاده کند و این فاصله به او فرصت خوبی داد تا زیر نظر استادان آواز، تکنیک آوازش را بهتر از گذشته نماید. منصور معلم اول موسیقی خود را عبدی یمینی معرفی میکند. کسی که در آلبوم اول و تاقبل از عزیمت به ایران با او همکاری داشت
۱۳۷۳ - فرفرههای بی باد
آلبوم «فرفرههای بی باد» در اوت ۱۹۹۴ (مرداد ۱۳۷۳) توسط شرکت کلتکس رکوردز به بازار و علاقهمندان موسیقی عرضه میشود. استقبال گسترده از این آلبوم منصور را به ادامه راه تشویق میکند.
این آلبوم شامل ۶ آهنگ میباشد:
- فرفرههای بی باد
- همسفری نیست
- سایه بون
- خانگی
- زندونی عشق
- حساب زندگی
۱۳۷۵ - تصویر آخر
آلبوم تصویر آخر دومین آلبوم منصور بود و نخستین همکاری منصور با شرکت ترانه محسوب میشد. بارزترین ویژگی که در این آلبوم میتوان به آن اشاره کرد به تنظیمها و موسیقی الکتریک و مدرن آن است که در آن زمان در نوع خود بسیار جالب و زیبا بود. آلبوم تصویر آخر هم ادامه همکاری با بزرگان موسیقی پاپ ایران بود و نکته مهم این آلبوم شادروان عبدی یمینی آهنگساز بنام ایرانی بود که با تنظیمهای زیبای خود رنگ و عطر خاصی به این آلبوم جاودانه و بهیادماندنی بخشیده بود.
این آلبوم شامل ۶ آهنگ میباشد:
- قاب
- سکوت شکسته
- پاییز
- تصویر آخر
- دوست دارم
- دوبارهها
۱۳۷۶ - دریچه
آلبوم دریچه سومین آلبوم منصور و دومین همکاری منصور با شرکت ترانه محسوب میشد. آلبوم دریچه هم ادامه موفقیتهای دو آلبوم قبلی بود بهطوریکه علاوه بر تداوم همکاری با بزرگان موسیقی، استادانی چون اردلان سرفراز و ایرج رزمجو هم به پروژه منصور اضافه شده بودند. به گفته بسیاری از دوستداران منصور، آهنگ دریچه در آن زمان فریاد نهفته جوانان داخل ایران بود که با صدای جوان منصور به گوش ایرانیان رسید.
این آلبوم شامل ۷ آهنگ میباشد:
- دریچه
- همه را میبخشم
- جشن ستارهها
- آواره
- آغوش تو
- شاخه شکسته
- جشن ستارهها (بی کلام)
۱۳۷۷ - قایق کاغذی
همکاری منصور با شرکت «کلتکس رکوردز» دوباره آغاز میشود تا یکی از بهترین آلبومهای منصور با همکاریسیاوش قمیشی به بازار عرضه شود. اولین و مهمترین ویژگی بارز ترانههای آلبوم قایق کاغذی، استفاده از نماد بود.
ترانه سرایانی که در این آلبوم حضور داشتند، در متن ترانههای خود برای تفهیم و بیان مطلب از نمادها استفاده میکردند و این شاید بهترین نکتهای بود که میشد در ساختار ترانههای آلبوم قایق کاغذی دید.
دومین ویژگی که در ترانههای آلبوم قایق کاغذی مشاهده میشد، کوتاهی و لحن سادهترانهها بود. روی هم رفته در این آلبوم، ترانهها بسیار سادهتر از ترانههای سه آلبوم قبلی بودند. همچنین آهنگسازیهای موفق سیاوش قمیشی در محبوب شدن این آلبوم تأثیر شگرفی داشتند.
آهنگ «پرندههای بی وطن»، «عطر گل یخ» و «قایق کاغذی» و «چشم سیات» به سرعت محبوب میشوند، نام منصور پس از ارائهٔ این آلبوم بر سر زبانها میافتد.
این آلبوم شامل ۶ آهنگ میباشد:
- یاد تو
- چشم سیات
- قایق کاغذی
- پرندههای بی وطن
- عطر گل یخ
- بهار اومد
۱۳۷۸ - فقط به خاطر تو
این آلبوم در مارس ۲۰۰۰ (اسفند ۱۳۷۸) توسط شرکت کلتکس رکوردز به بازار عرضه میشود. منصور در این باره گفتهاست که قطعه «فقط به خاطر تو» بیانگر علاقه وی به موسیقی را نشان میدهد و از تمایل خود به موسیقی در دوران کودکی یاد میکند و با وجود اینکه موسیقی پاپ اصل کار است، علاقه خاصی هم به موسیقی سنتی و اصیل ایرانی دارد.
آلبوم فقط به خاطر تو به سرعت پرفروش میشود و تبدیل به پرفروشترین اثر منصور تا آن زمان میگردد. وقتی آلبوم فقط بخاطر تو در عمده سرمایه وارد بازار آمد، منصور که قسمت مارس ۲۰۰۰ آلبومگذاری را خودش انجام داده بود مضطرب و نگران بود؛ اما این آلبوم خیلی سریع به بهترین اثر منصور تا آن زمان تبدیل شد که فروش میلونی داشت (البته گزارشهای مربوط به فروش این آلبوم قابل اعتماد نیست، زیرا در بسیاری از موارد تکثیر به صورت غیرمجاز بوده) آهنگهای این آلبوم به همراه ویدئوهای آن به عنوان یک موفقیت قابل توجه پلی میان ایرانیان داخل و خارج از کشور ایجاد میکند. آهنگ فقط بخاطر تو به عنوان وجه اشتراک تمام ایرانیان در سراسر دنیا و احتمالاً محبوبترین آهنگ ایرانی منصور طی دو دهه اخیر تبدیل شد. این آهنگ در همه کلوپهای شبانه، پارتیها، تلویزیونها و ایستگاههای رادیویی شندیده میشد. در آن زمان فقط بخاطر تو آنقدر همه گیر شد که تقریباً به عنوان یک سرود ملی درآمد. اما خود منصور اظهار دارد که گاهی آهنگهای موردعلاقه خودش مورد توجه مردم قرار نمیگیرد؛ مانند آهنگ انتظار که منصور شخصاً علاقه خاصی به آن دارد.
از طرفی ارائهٔ این آلبوم حواشی نیز در پی دارد. مریم حیدرزاده ادعا میکند که در شعر آهنگ «فقط به خاطر تو» که توسط پاکسیما زکی پور سروده شدهاست از شعر «فقط به خاطر تو» سرودهٔ خودش، سوءاستفاده شدهاست. منصور مجبور به عذر خواهی شده و در نماهنگ این اثر به نام مریم حیدرزاده نیز اشاره میکند.
منصور در مورد این آلبوم چنین میگوید:[۱]
” | وقتی که این آلبوم را تنظیم میکردیم، با فرهاد مرفه آشنا شدم. کمکم وقتی با سبک کاری اش آشنا شدم، درست ملودیها و کارهایی که در ذهن من بود با کارهای الکترونیکی که فرهاد تنظیم میکرد، یک ازدواج جدید قشنگ به وجود آمد و من فکر کردم که میتوانم یک لایههای جدید تر از خودم را نشان دهم.
برای همین کارهای جدیدی که در آن آلبوم کردم در ادامه کارهای هیجان انگیزی که در کارهای قبلی ام هم بود؛ ولی یک مقدار دیگر آنجا با تجربیاتی که کسب کرده بودم، راحت تر ارائه کردم از طریق موزیک پرهیجان و پر انرژی. |
“ |
این آلبوم شامل ۶ آهنگ میباشد:
- فقط به خاطر تو
- عشق آتشی
- چشمان سیاه
- وقتی نیستی
- انتظار
- بنویس
۱۳۸۰ - زندگی
یک سال پس از ارائهٔ آلبوم موفق «فقط به خاطر تو» اینبار در سومین همکاری با شرکت ترانه منصور آلبوم «زندگی» را روانهٔ بازار میکند. آلبومی که تم اصلی آن متفاوت از آلبومهای قبلی او بود. منصور دربارهٔ این آلبوم میگوید: «من موهایم را بلند کردم زیرا میخواستم نسبت به ویدئوهای قبلی ظاهر متفاوتی داشته باشم. من به همراه گروه به Arizona , New Mexico , Texas, Grand Canyon , Monument Park و White Sands رفتیم و موزیک ویدئو تهیه کردیم که تجربه بسیار خوبی برایم بود.» فروش این آلبوم رکورد فروش آلبوم قبلی را نیز شکست و تبدیل به پر فروشترین اثر منصور شد.
این آلبوم شامل ۸ آهنگ میباشد:
- زندگی
- یکی بود یکی نبود
- دوستت دارم
- نازکنارنجی
- ببین
- یکی بود یکی نبود (ریمیکس)
- خودشه
- یکی بود یکی نبود (بی کلام)
۱۳۸۱ - دیوونه
یک سال میگذرد. تیزر موزیک ویدئوی "منو ببخش" ارائه میشود و منصور با آلبوم جدید خود به نام "دیوونه" به عنوان چهارمین همکاری با شرکت ترانه به صحنه بر میگردد. آهنگهای "قرارمون یادت نره" و "عزیز دلمی" به سرعت محبوب میشوند. منصور برای اولین بار بین خوانندگان ایرانی برای تمام آهنگها، به جز "ترانه بی ترانه" موزیک ویدئو حرفهای ضبط میکند. حاشیه سازترین خبر این آلبوم خداحافظی "کندس نیل (Candice Neil)" مدل اسپانیایی-لبنانی با ویدئو "قرارمون یادت نره" از کارهای منصور است. او در موزیک ویدئوهای دو آلبوم قبلی به عنوان معشوقه منصور ایفای نقش کرده بود. منصور در مصاحبههایش میگوید: "از تکرار متنفر است" و همین را دلیل قطع همکاری با این مدل عنوان میکند.
این آلبوم شامل ۸ آهنگ میباشد:
- بزن بریم
- دیوونه
- عزیز دلمی
- منو ببخش
- بداخلاق
- دلم فقط تو رو می خواد
- قرارمون یادت نره
- ترانه بی ترانه
۱۳۸۴ - فراری
این آلبوم در مارس ۲۰۰۵ به بازار عرضه شد. چند ماه قبل از عرصه آلبوم تیزر موزیک ویدئو «آزادی» و «فراری» پخش میشود و نوید سبک جدیدی را به طرافداران منصور میدهد. ویدئو «آزادی»، پرخرجترین موزیک ویدئو ایرانی تا آن زمان نام میگیرد که بابک شکریان، کارگردان ایرانی-آمریکایی آن را برای منصور تهیه کردهاست. پس از آن ویدئو «عیدی ندارم» پخش میشود. این موزیک ویدئو برای گرامیداشت قربانیان زلزله بم تهیه شده بود و مورد استقبال واقع میشود. منصور دربارهٔ تهیه این موزیک ویدئو میگوید:[۲]
” | من از «کوجی» عزیز خواهش کردم این کار رو برای من تهیه کنه. از روز اولی که این ترانه رو بابک روزبه نوشت و من آهنگش رو ساختم، یک تصویر صحرای خلوت و ساده در ذهن من بود. حرکت دوربین دور سفره هفت سین خیلی حقیر و خالی، توی ذهن من شکل بسته بود. در یک روز کوتاه ما فیلمبرداری رو انجام دادیم و در حدود بیست ساعت تدوین اون رو تموم کردیم. در صحرا زمانی که روی صندلی نشسته بودم، از سمت راستم باد شدیدی می اومد و اونجا تمام قسمت راست صورت من بیحس شده بود! این کار اوایل ماه مارچ یا اسفند ماه انجام شد و سرمای اون موقع، یک جورایی من رو بیشتر توی اون حس همدردی برده بود و یک فضای عجیبی به کار داده بود. از همون دقیقه اولی که این کار توی تلویزیونها نشون داده شد خیلی به دل مردم نشست و این بزرگترین پاداشی بود که من برای تهیه این کار می تونستم بگیرم. | “ |
این آلبوم شامل ۹ آهنگ میباشد:
- عیدی ندارم
- مرا ببوس
- آزادی
- دروغگو
- یادته
- شیرین
- فراری
- میخوامت
- آرزومه
۱۳۸۵ - قشنگه
آلبوم قشنگه ششمین و آخرین همکاری منصور با شرکت ترانه محسوب میشود. این آلبوم هم دارای نکاتی هست: به گفته خود منصور آلبوم قشنگه نقطه عطفی بود در تنظیمهای مدرن و از لحاظ موزیک با تمامی آلبومهای منصور متفاوت بود. منصور در این آلبوم بیشتر به تنظیمهای راک رو آورده بود. همزمان با انتشار آلبوم قشنگه منصور به عنوان هدیه سمبلهای ادکلنهای مردانه و زنانه را گنجانده بود که فقط در چاپ اول شرکت ترانه موجود بود. شبکه تپش در آن زمان به عنوان هدیه نوروزی به بینندگان آهنگ یه روزی منصور را با هزینه شخصی خود ویدئو کرد و به صورت اختصاصی از شبکه خود اقدام به پخش نمود. ویدئو یه روزی شروع همکاری منصور با مهران راوی کارگردان ویدئو ساز بوده که تا به امروز هم تداوم دارد. تمام ملودیهای این آلبوم توسط خود منصور ساخته و تمام ترانهها هم سروده بابک روزبه بود.
این آلبوم شامل ۹ آهنگ میباشد:
- دونه دونه
- قشنگه
- انگار نه انگار
- داد و بیداد
- بازی
- نمیتونی
- با من به از این باش
- یه روزی
- دستمو بگیر
۱۳۸۷ - جنجالی
آلبوم جنجالی آلبومی است که از طرف منصور به بازار ارائه شدهاست. منصور در این آلبوم ۱۰ ترانه جدید اجرا کرد که دارای نکاتی هست: آلبوم جنجالی نخستین آلبومی است که با مالکیت خود منصور به بازار ارائه شد و شرکت سنچوری رکوردز فقط مسولیت پخش آن را به عهده داشت. منصور دلیل این کار خود را عدم پشتیبانی کمپانی در تهیه یک آلبوم و کپی اینترنتی بیش از حد اعلام کرد و گفت چون کمپانیها توان پرداخت هزینهها را ندارن ترجیح دادم با هزینه شخصی به تهیه این آلبوم بپردازم. شاید بهترین نکته این آلبوم ارائه ویدئوهای بسیار پرخرج و پیشرفته از طرف منصور بود. ارایه این آلبوم همزمان با ازدواج منصور با دختری به نام سوگول بود و منصور هم بخاطر همسرش ویدئو مبارکه و آهنگ دویدمو دویدم را به او تقدیم کرد. نخستین همکاری منصور با سیروس کردونی کارگردان جوان و مستعد ایرانی نیز در این آلبوم به عنوان ویدئوساز رقم خورد. سیروس در این آلبوم دو ویدئو بسیار زیبا و حرفهای به نامهای ماهی جون و مواظب خودت باش را تهیه کرد. سیروس قبل از این از آلبوم زندگی تاکنون در تهیه کاورها و پکیج بندی آلبومهای منصور همکاری داشتهاست. نخستین همکاری منصور با ترانه سرایان داخل ایران با ترانه ماهی جون در این آلبوم شروع شد. ماهی جون که دارای شعر و مفهوم بسیار زیبایی بود سروده شده توسط اشکان رحیمی ترانهسرای داخل ایران بود.
این آلبوم شامل ۱۰ آهنگ میباشد:
- جنجالی
- مجنونم
- ماهی جون
- مبارکه
- ندیدی تو خوابم
- دنیا همینجوری نمیمونه
- به صدای قلب من گوش بده
- بی خوابی
- مواظب خودت باش
- دویدمو دویدم (موج گران)
۱۳۹۲ - نامحدود
این آلبوم حاصل گردآوری تک آهنگهای بعد از آلبوم جنجالی میباشد
این آلبوم شامل ۱۸ قطعه آهنگ میباشد:
تو نفس من
باورت بشه
گل جانا
من تورو خوب میشناسم
نموندی ببینی
دلم خوشه
مادرمی
کلافه
میخوام باهات برقصم
من باهات جورم
عشق نمی خوابه
زندگی چیست
بشکن (ریمیکس)
بری باخ (ترکی آذری)
آیرلیق (ترکی آذری)
ناز مَه کَه
بشکن
عشق نمی خوابه (ریمیکس)
۱۳۹۶ - رادیکال
آلبوم رادیکال دوازدهمین آلبوم رسمی او میباشد که در ۴ آبان ۱۳۹۶ منتشر شد.
این آلبوم شامل ۱۱ قطعه میباشد:
آی عشقم
رادیکال تنهایی
ولش کن
نگغتی برنمگیردم (سرزنش)
داری داری
تنها نمیذاری منو
خوشبختی
ممنون
یادآور
عاشقتم
دلشورهها
ترانهشناسی
- فرفرههای بی باد (۱۹۹۴)
- تصویر آخر (۱۹۹۶)
- دریچه (۱۹۹۷)
- قایق کاغذی (۱۹۹۸)
- فقط به خاطر تو (۲۰۰۰)
- زندگی (۲۰۰۱)
- دیوونه (۲۰۰۲)
- فراری (۲۰۰۵)
- قشنگه (۲۰۰۷)
- جنجالی (۲۰۰۹)
- نامحدود (۲۰۱۳)
- رادیکال (۲۰۱۷)
افت کارهای منصور
در طی سالهای اخیر موجی از انتقادات از طرف مردم و طرفداران متوجه منصور بوده و عدهٔ زیادی از هوادارانش بر این عقیده هستند که سطح کارهای او در این سالهای اخیر بسیار تنزل پیدا کرده و انتظارات طرفداران را برآورده نکردهاست. بیشتر این انتقادات از آلبوم فراری به بعد شکل گرفت و در آلبوم جنجالی به اوج خود رسید. بعضی دیگر نیز نزول منصور را به ازدواج این هنرمند نسبت میدهند و میگویند ازدواج منصور به شدت بر کارهای او تأثیر منفی گذاشته و مثل قبل وقت و هزینهٔ کافی را صرف کارهایش نمیکند و بیشتر به آهنگهای کنسرتی (تبلیغاتی) روی آوردهاست. منصور تاکنون پاسخ روشنی به انتقادها و ایرادگیریهایی که او را نشانه گرفتهاند نداشتهاست.
آلبومهای زنده
نام آلبوم | ناشر | سال انتشار |
Mansour Live In Concert | MZM Records | ۱۹۹۶ |
Mansour Live in Concert Club Nokia | MZM Records | ۲۰۱۰ |
دی وی دی / موسیقی فیلم
نام اثر | سال انتشار |
Life... On The Road DVD - music videos Of "Zendegi" album | ۲۰۰۱ |
Farari DVD - music videos Of "Divooneh" and some music videos from "Farari", include In "Farari" Album Package | ۲۰۰۵ |
Only For You DVD - music videos of "Faghat Be Khatereh To" album | ۲۰۰۷ |
Mansour Live in Concert Club Nokia DVD - includes videos of songs performed at club nokia concert | ۲۰۱۰ |
فیلم(ها)
منصور در سال ۱۹۹۹ در فیلمی به نام آمریکای زیبا (America So Beautiful) به کارگردانی بابک شکریان ایفای نقش کرد. او در این فیلم با هوشنگ توزیع و دیوید فریبرز داوودیان هم بازی شد.
این فیلم داستان تعدادی مهاجر ایرانی به آمریکا و شهر لس آنجلس در سال ۱۹۷۹ است، زمانی که ماجرای گروگانگیری در سفارت آمریکا در ایران اتفاق میافتد. این ایرانیان هر کدام برای به تحقق بخشیدن آرزوهایشان در آمریکا تلاش میکنند. هوشنگ (منصور) در آرزوی افتتاح یک دیسکو است و میخواهد تا از زندان خواربار فروشی عمویش که در آن اشتغال دارد فرار کند. او سعی میکند خانواده خود را درگیر این ماجرا کند…
این فیلم در جشنوارههای فیلم لس آنجلس (۲۰۰۱)، آستین (۲۰۰۱)، برلین (۲۰۰۲)، مراکش (۲۰۰۲) شرکت کرد و نامزد ستاره طلایی جشنواره فیلم مراکش شد. پس از آن در سال ۲۰۰۳ در کشور فرانسه اکران شد و در نهایت در آمریکا و اروپا به نمایش عمومی درآمد.
همکاری با هنرمندان
منصور از اوایل شروع فعالیت خود با آهنگسازان - ترانه سرایان و هنرمندان بزرگی کار کردهاست. وی با هنرمندان و آهنگسارانی همچون منوچهر چشم آذر، سیاوش قمیشی، عبدی یمینی، حسن شماعی زاده وشاهین شوکتی... و با ترانه سرایانی همچون شهیار قنبری، همایون هوشیار نژاد، هما میر افشار و… به همکاری پرداختهاست. منصور در سال ۲۰۰۷ بعد از انتشار آلبوم «قشنگه» کنسرتهای مشترک با داریوش برگزار کرد. همچنین او در سال ۲۰۱۳ تکآهنگی کردی به نام ناز مه که همراه با جمشید منتشر کرد که موفق هم بود.
تجارت
منصور در سال ۲۰۰۷ بهطور رسمی فروش ادکلن و تیشرت با نام تجاری منصور را آغاز کرد. در آن سال خریداران آلبوم «قشنگه» دو رایحه از ادکلن منصور را که در پک آلبوم قرار داشت هدیه میگرفتند. همچنین در سال ۲۰۰۹ با خرید دو آلبوم جنجالی یک ادکلن و تیشرت به خریداران هدیه داده میشد.
ازدواج
منصور در اکتبر ۲۰۰۸ طی یک مراسم رسمی و بزرگ با دختری به نام سوگل ازدواج میکند. در این جشن هنرمندان بسیاری همچون معین، اندی، شهرام و شهبال شبپره، لیلا فروهر و… شرکت داشتند.
پیوند به بیرون
منابع
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D9%86%D8%B5%D9%88%D8%B1_(%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87)